Εικονική υιοθεσία

Τι είναι η εικονική υιοθεσία; 💘

Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλές φορές η υιοθεσία ενός κατοικίδιο δεν είναι εύκολο. Παρόλα αυτά, μπορείτε και πάλι να εξασφαλίσετε σε ένα από τα σκυλιά μας τα απαραίτητα για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη με μια μηνιαία συνδρομή.

Το μηνιαίο ποσό ανέρχεται στα 12€. Μπορείτε να τα προσφέρετε είτε κάθε μήνα είτε όλα εφάπαξ. Το ποσό μπορείτε να το καταθέτετε στον τραπεζικό μας λογαριασμό υπό την ένδειξη “Εικονική υιοθεσία” ή το όνομα του σκυλιού και το ονοματεπώνυμο σας. Εναλλακτικά, εάν σας βολεύει μπορείτε να τα δίνετε αυτοπροσώπως σε εθελοντές μας ή σε επιλεγμένα καταστήματα. Σε περίπτωση που κάποια στιγμή αδυνατείτε να συνεισφέρετε, μην αγχώνεστε. Δεν σας δεσμεύει τίποτα απολύτως νομικά και εμείς εξακολουθούμε να φροντίζουμε με την ίδια αγάπη όλα τα σκυλάκια μας κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε.

Το ποσό καλύπτει ανάγκες του σκύλου όπως:

💧 αμπούλες,

💊 χάπια,

🩹 περίθαλψη σε περίπτωση τραυματισμού

💉 ιατρικές εξετάσεις

🦴 εν μέρη την διατροφή του

Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο σκυλάκι του καταφυγίου μας εάν βρήκατε κάποιο από τις μουσούδες μας ή  να επιλέξουμε εμείς ένα από τα σκυλάκια μας που έχουν περισσότερη ανάγκη. Κάθε σκυλάκι που βρίσκεται στο καταφύγιο κουβαλάει την δική του ιστορία, τον δικό του πόνο και την δική του ελπίδα να βρει κάποιον που θα μπορεί πραγματικά να εμπιστευτεί.

Συμπληρώστε την φόρμα αυτή https://forms.gle/D6RM74JQN2vAZ29W6  ή επικοινωνήστε μαζί μας σε ένα από τα τηλέφωνα των μελών μας, στη συνομιλία με την σελίδα μας στο Facebook ή ακόμα με μήνυμα σε ένα από τους λογαριασμούς μας στο Instagram.