Ποιοι είμαστε

Η Ιστορία μας

2012

Μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να γίνουν εθελοντές σε ένα καταφύγιο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μετά από ένα χρονικό διάστημα όμως, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η λειτουργία του συγκεκριμένου καταφυγίου.

2014

Κάποιοι από τους εθελοντές, για να μην γίνει επανένταξη των προστατευόμενων ζώων, αποφάσισαν να βρουν ένα δικό τους χώρο για τα ζώα αυτά. Έτσι, ξεκίνησε η ιδέα των “Αδέσποτων Ονείρων”. Ένα μήνα αργότερα, όλα τα ζώα μεταφέρθηκαν σε νέο χώρο στα περίχωρα του Φιλύρου.

2016

Δυστυχώς, οι δυσκολίες ήταν πολλές και οι εθελοντές, χρόνο με το χρόνο, μειώνονταν. Μόνο δύο άτομα συνέχισαν να παλεύουν να τα βγάλουν εις πέρας και να κρατήσουν τα Αδέσποτα Όνειρα ζωντανά.

2018

Μετά από συνεχόμενες δημοσιεύσεις έκκλησης βοήθειας στο Facebook,  νέοι άνθρωποι ευαισθητοποιήθηκαν φέρνοντας νέο κύμα ελπίδας. Νέα παιδιά, γεμάτα όρεξη και ενέργεια, έδωσαν νέα πνοή στην προσπάθεια μας. Με εκσυχρονιστικές ιδέες άνοιξαν νέους ορίζοντες.

2024

Μέχρι και σήμερα, συνεχίζουμε με όσα μέσα και δυνατότητες έχουμε για ένα καλύτερο μέλλον… Για όλες τις μουσούδες που εξακολουθούν να περιμένουν μια καλύτερη ζωή στο καταφύγιο μας..αλλά και για όσα βρίσκονται ακόμα στο δρόμο προσπαθώντας να επιβιώσουν.

Η Ομάδα μας

Κατερίνα (Kathrin)

📞 6976796877

Κατερίνα (Kathrin)

📞 6983176982

Ελευθερία (Eleftheria)

Μαργαρίτα (Margarita)

📞 6947789024

Φανή

Ελευθερία (Eleftheria)